Ékes-Édes Stúdió
HOBBICUKRÁSZ TANFOLYAMOK Élmény és Tanulás
mézeskalács, tortasütés, tortadíszítés, sütemények, desszertek....

2021. május 2., vasárnap

Vélemények

Tanfolyamok résztvevőinek legújabb véleményei:


🌟🌟🌟🌟🌟 NYILVÁNOS VÉLEMÉNYEK és


🌟🌟🌟🌟🌟 NYILVÁNOS VÉLEMÉNYEK és
AJÁNLÁSOK A GOOGLE-ben>>>

Kedves tanfolyami résztvevőink!
Köszönjük,  hogy Facebook és Google fenti nyilvános felületein is
sokan már kinyilvánítottátok a véleményeteket
 a Stúdióról és a tanfolyami szolgáltatásainkról.
Maximális, azaz  5 csillagos (🌟🌟🌟🌟🌟) egyedülálló értékeléseink
nélkületek nem jöhetettek volna létre!
Ezúton is köszönjük a bizalmatokat, hogy minket választottatok!
Sok szeretettel várunk vissza benneteket a jövőben is!





Tanfolyamok résztvevőinek korábbi véleményei:
Sok hálával és szeretettel gondolok vissza az elmúlt évekre, benne a több száz tanfolyamra és az azokon megfordult több  4000 résztvevőre, aki bizalmat szavazott, mikor ellátogatott az évek alatt az egyre bővülő lehetőségek közül választva egy-egy tanfolyamra.
Elégedettségüket mi sem bizonyítja jobban, hogy nagy arányú a visszatérésük haladó tanfolyamokra is.

Nekünk ez mutatja a munkánk értékét. Ez a mi igazi alkotásunk, a ti örömetek, elégedettségetek és sikeretek.
KÖSZÖNJÜK! 


A tanfolyamok remek hangulatban telnek. Kikapcsolódás, feltöltődés ez a résztvevőknek, annak ellenére, hogy fizikailag és szellemileg is fárasztó, a tömény tanagyag befogadása.
Segítünk az együtt utazás és a kedvező árú szállás szervezésében. Az azonos érdeklődésű résztvevők között így gyakran szövődnek barátságok is.




Néhány az elmúlt időszak visszajelzéseiből:
(Lista elején a frissebb, lejjebb a régebbi vélemények.)

"Kedves Anikó! Engedd meg, hogy itt írjam meg a véleményemet a december 4-ei mézeskalács díszítő tanfolyammal kapcsolatban. Minden évben készítek mézeskalácsokat karácsonyra és szerettem volna inspirációt keresni az internetről. Amikor rákerestem az ötletekre, motívumokra, valahogy mindig a Te mézeskalácsaid képei voltak a legmegfogóbbak számomra, melyek túlmutattak a megszokott kézműves alkotásokon. Rengeteg fantázia és kifinomultság volt bennük és valami új és érdekes. Két évvel ezelőtt már terveztem, hogy elmegyek Cserszegtomajra egy tanfolyamra, mert a látott gyönyörű fotók és a honlapon olvasható hasznos információk alapján úgy éreztem, hogy ez a tanfolyam igazán profinak ígérkezik. Akkor még lebeszéltem magam róla, de idén már azt éreztem, nagyon szeretnék részt venni személyesen (nem csak az internetről tanulni), mert számtalan kérdésem merült fel az otthoni készítgetés során. A tanfolyamon minden kérdésemre választ kaptam amiket otthon feljegyeztem, nagyon informatív, tartalmas és feltöltő volt, soha nem voltak üres járatok, de annyi időt mindig kaptunk, hogy ráérezzünk a technikákra és minden résztvevőre ugyanúgy figyeltél. Maximalizmus, precizitás és töretlen lelkesedés jellemezte az oktatást, nagyon sokat tanultam. Hálásan köszönök mindent és hamarosan újra találkozunk. Brigi"
Mézeskalács Írókázása és Terülőmázazása Tanfolyam
Mezei Brigitta

2018.12.9.

"Nagyon köszönöm ezt a csodálatos napot, a tanfolyam előtt, amikor itthon készítettem a mézeskalácsot és díszítettem nem gondoltam, hogy mennyi mindenre oda kell figyeli (idő, állag, felszín). Ez mind hasznos volt. Bár nehéz volt figyelni és jegyzetelni is. Bárkinek szívből tudom ajánlani. Itthon nem hitték, hogy ennyi idő alatt ilyen szép alkotásokat csináltam, minták változatossága (csipke, virág, csepp). A munkahelyemen csodájára jártak az "amatőr" díszítésemnek és az első percben már lefoglalták a mézeskalácsaimat, hogy Karácsonykor otthon a lakásuk díszévé váljon. Azt gondolom ez a legnagyobb elismerés volt számomra."
Mézeskalács Alaptanfolyam
Wágenhoffer Zsoltné, Nyúl
2018.12.21.


Nagyon alapos és pontos ismereteket sajátítottunk el Beától, a virágok elkészítéséhez, türelmes és kitartó volt minden résztvevővel.Ajánlom mindenkinek a tanfolyamot akit érdekel a virágkészítés. Nagyon változatos, kreativ sokszínű és fajtájú virágokat szeretne készíteni. Még egy nappal jó lenne több. Annyira jól éreztem magam.Köszönjük a türelmes és kitartó oktatást. Egy élmény volt számomra."
Drótozott Cukorvirág Tanfolyam
D.-né Györgyi, Zalaegerszeg
2018.12.13.


"Tetszett a tanfolyam összetettsége, tematikája. Mária türelmes és alapos oktató! Nagyon jó hangulatban telt a két tanfolyami nap! Köszönöm szépen, hogy részt vehettem a tanfolyamon! Nagyon meg vagyok elégedve!:) További sikeres munkát kívánok Anikónak és Máriának is!"
Tortasütő és Tortadíszítő Alaptanfolyam
Németh Renáta, Lábod
2018.10.08.


"Nagyon tetszett a tanfolyam. Azért ajánlanám másoknak, mert ez volt eddigi életem leghasznosabb tanfolyama. Itt minden percben hangzottak el olyan információk, amelyek rengeteg időt takarítanak meg és sok bosszúságtól kíméljék meg a későbbiek folyamán. Mindez gyönyörű környezetben, nagyszerű csoporttagokkal és egy rendkívül felkészült és segítőkész tanfolyam vezetővel, aki mindent részletesen elmondott és megmutatott, a kérdésekre pedig egyenes, pontos válaszokat adott. Sok köszönet érte!"
Mézeskalács Alaptanfolyam
Churchill-Berec Aranka, Röbel/Müritz
2018.07.15.


"Tetszett, hogy az egyszerűségre és a hatékonyságra fókuszál. Második nap a díszítés fantasztikus volt! Ha valaki szeretne viszonylag gyorsan megtanulni gyönyörű és isteni finom tortákat készíteni, mindenképp Hozzátok forduljon. Fantasztikus két napot tölthettem együtt szuper oktatóval egy mesés stúdióban, köszönöm! :) A receptek isteniek, a megtanult technikák szuperek."
Tortasütő és Tortadíszítő Alaptanfolyam
Fenyvesi-Fehér Szilvia Judit, Budapest
2018.11.12.


"Már nagyon régóta szerettem volna megtanulni a grillázs torta készítést. Remek családias hangulatban telt a tanfolyam.Érdekes még soha nem hallott praktikákkal ismerkedtem meg.(például dió tárolás stb). Minden nagyon gördülékeny volt. A tanfolyamon csodálatos grillázs kosarat készítettünk, kár hogy az írókázásra kevés idő maradt. Mindenkinek csak ajánlani tudom."
Grillázs Tanfolyam
Zsuzsa, Budapest
2018.10.24.


"Nagyon jó a tematikája, jó hangulat, jó csapat, Marika kedves és mindenkire oda figyel, pozitívan megerősít, siker élményt adnak az elkészült dísztorták, jó a szervezés, szállásra, étkezésre, mindenre oda figyelnek. Mindent kihoztunk a két napból, nem sajnálták ránk a plusz időt sem."
Tortasütő és Tortadíszítő Alaptanfolyam
Bozsik Orsolya, Gyöngyössolymos
2018.04.09.


"Minden nagyon tetszett, bátran ajánlottam már ismerősnek. Természetesen Őt is érdekli a mézeskalács sütés. Mindennel maximálisan elégedett voltam, talán annyiban változtatnék, hogy jobb lenne, ha kicsit hosszabb ideig (5-6 napig) tartana az alaptanfolyam. Úgy gondolom, hogy mindenről részletes tájékoztatást kaptunk! Gratulálunk, hogy mindezt elérte, az igényességért és finom ízlésért!"
Mézeskalács Alaptanfolyam
Kissné Kocsondi Rita, Eger
2018.03.30.


"Megfelelő létszámú volt a csoport, nem volt probléma, hogy voltak amatőrök és profi cukrászok, jól lehetett haladni (legalábbis úgy éreztem); az eszközhasználatról és anyaghasználatról részletes tájékoztatást kaptunk, még az elérhetőségekre és az árakra, kedvezményekre vonatkozóan is(az kifejezetten szimpatikus volt, hogy nem a drága termékek felé tereltek); részletes leírást kaptunk a tananyaggal kapcsolatban, benne a praktikumokkal; gyakorlatban tanulhattuk meg a máz készítését; a minták begyakoroltatása is hasznos volt; több süteményt is kidekorálhattunk, amit haza is vihettünk. Tetszett az is, hogy komolyan vették a tanfolyamra vonatkozó képzési megállapodást is. Az oktatóterem tökéletesen kiszolgálta a képzést. Anikó remekül adta át a szakmai, technikai tudását, könnyen követhető volt. Az itt megszerzett tudást, tapasztalatot máshol nem lehet megtanulni, hiánypótló a képzés. Az árképzés korrekt, a szervezés kiváló, minden információ elérhető volt a programról és a szervezés kapcsán is minden információt megkaptam. Az oktató és szervező csapat remek munkát végzett. Tökéletes kikapcsolódási és tanulási lehetőség a kreativitás birodalmában."
Mézeskalács Írókázása és Terülőmázazása
Czirfusz Katalin, Budapest
2018.01.31


"Két oktatóval találkoztam Vargáné Orbán Anikóval és Lévainé Husvéth Marikával. Mindketten alaposan megdolgoztattak minket, és a nap végén nem csak egy szép alkotással lettünk gazdagabbak, hanem használható, alkalmazható tudással is. Ez az, amire szükség van. Jól átgondolt és felépített képzési rendszerrel dolgoztok. Minden kérdéseimre választ kaptam a tanfolyamokon. Csak gratulálni tudok az oktatás szinvonalához, személyi és tárgyi feltételeihez épp úgy, mint a szakmai tudáshoz."
Mézeskalács Alaptanfolyam, Glazúrozó Díszítő Kezdő Tanfolyam, Grillázs Alaptanfolyam
Filipó Zoltánné, Berzence
2018.04.16.


"A Stúdió tökéletes. Tágas, ízléses, nagyon jól felszerelt. Anikó munkái nagyon inspirálóak, ő maga pedig mindig magával ragad. Hatalmas tudásával, személyiségével folyamatosan fenn tudja tartani az érdeklődést, türelmes, segítőkész. KÖSZÖNÖK MINDENT, ismét élmény volt Nálatok."
Glazúrozó Díszítő Középhaladó Tanfolyam (Haladó I.)
Dajka Ágnes, Dunaújváros
2018.01.13.


"A hely, a panoráma, a Stúdió felszereltsége, ízléses, kényelmes, praktikus berendezése inspirál minden idelátogató, fejlődni vágyó tanulót. A tananyag, a tanítás folyamata jól felépített, mindenkinek kellő kihívást ad, és a gyakorlásra, a fantázia kibontakozására is időt hagy. Az alkotásokkal hazatérve pedig hatalmas lendületet érezhet magában, aki Anikó tudásából kaphat. Anikó személyisége oktatásra termett. Alapos, maximálisan átadja, amit tud. Mindenkihez van türelme, mégis érezhető az elvárása, ami miatt mindenki teljesíteni szeretne. Ebből az egyensúlyból jönnek létre a szép alkotások."
Glazúrozó Díszítő Középhaladó Tanfolyam (Haladó I.)
Kozma Adél, Kaposvár
2018.01.13.



--------------------------------------------------------------------
Ezt követően már csak Vargáné Orbán Anikó 2016 évi, és azt megelőző tanfolyamaira érkezett reakciók olvashatóak. 2016 őszén, illetve 2017 tavaszán csatlakoztak a Stúdióhoz elsőként új oktatóink. Ezekről érkezett vélemények feljebb.


"Szerencsésnek mondhatom magam, hogy részese lehettem Anikó Vargáné Orbán ez évi utolsó mézeskalács készítő alaptanfolyamának.

A mézeskalács illatú 3 nap szerdán reggel kezdődött, amikor beléptem a modern, hangulatos, lágy, pasztell zöld, csodálatos panorámával rendelkező műhelybe. Azonnal beleszerettem a légkörbe, és újra megköszöntem a sorsnak, hogy erre vezetett. A konyha varázslatánál csak Anikó lebilincselő előadása volt erősebb, ittam minden szavát.

Már az első pillanattól fogva éreztem, hogy ez a tanfolyam más, mint a többi. Itt nem kapok a kezembe kész mézeskalácsot és írókát, itt bizony mindenért meg kell dolgozni. Cserében viszont olyan tudásanyaggal és tapasztalattal lettem gazdagabb, amit Anikó 9 évi saját rögös útjából gyúrt egésszé, taníthatóvá, érthetővé. Nem volt olyan kérdés, amelyre nem hangzott el válasz, minden kijelentést követett egy magyarázat ok-okozati összefüggésben az alapanyagok minőségének fontosságától a vállalkozási alapismereteken keresztül a mézeskalács cukormázzal való díszítéséig.

Három nagyon tömény és fárasztó nap áll mögöttem, újra iskolásnak éreztem magam, házi feladattal, tanulási vággyal és egy olyan tanárral, akit mindenkinek csak kívánni tudok. Türelmes, empatikus, toleráns, és végtelenül segítőkész. Ha van célod, segít elérni, ha tanácsot kérsz, akkor ad, válaszol, nem félti a tudását, nem köntörfalaz, egyszerűen megmondja az igazat. Nem ámít, és ne várd, hogy cukorfelhős rózsaszín ködöt hint Rád, mert nem fog. Nem ringat álomvilágba, és nem ülteti el a hitet benned azzal, hogy a mézeskalácsozással, kevés munkával, degeszre keresed magad. Viszont a kezedbe ad egy olyan használható, szilárd alapot, amelyre ha akarsz, kacsalábon forgó palotát építhetsz. Ha akarsz. Ez már rajtad, a szorgalmadon, a kitartásodon múlik, azon, hogy Te mit kezdesz azzal, amit kaptál.

Voltam már mézes tanfolyamon, ezért van összehasonlítási alapom, s az én tapasztalataim azt mondatják velem, hogy Anikó tanfolyama messze a legjobb mind közül. Hogy kinek ajánlanám? Először is annak, aki csak kacérkodik a mézesezés gondolatával, itt biztosan eldönti majd, hogy ezt szeretné csinálni. Azoknak is, akik azt gondolják már tudnak mézesezni, itt rájöhetnek mennyi mindent nem tudtak még, amit pedig érdemes lenne. Annak, aki járt már mézes tanfolyamon, hogy lássa, a különbséget színvonal és színvonal között, marketingfogás, pénzszerzés és segítségnyújtás, korrektség között. És annak, aki szeretne három nagyon jó hangulatú napot eltölteni egy gyönyörű helyen, egy jó társaságban, kitűnők oktatóval.

Én biztosan ott leszek az Ékes-Édes Tanfolyamokhaladó mézeskalács tanfolyamán, Vargáné Orbán Anikó társaságában."

Vukman Andi - Mézesgombolyag
https://www.facebook.com/mezesgombolyag
2016. október, Budapest


"Kedves Anikó!
Szeretném megköszönni még egyszer az odaadó munkàdat, a rengeteg plusz infót ami nélkül nem fejlődtem volna oda ahol most tartok. Úgy gondolom erre a szintre évek gyakorlàsàval jutottam volna csak el...szóval rengeteg időt spóroltam meg, amit csak neked köszönhetek. A munkàm korànt sem tökéletes, bőven van hovà fejlődnöm...de azt hiszem jó úton jàrok, és ezt neked köszönhetem.
Örök hàlàm!
Puszi, Ludányi Judit"
2016. július, Eger
Had ajánljam figyelmetekbe sok szeretettel Judit oldalát:
https://www.facebook.com/vintazskalacs.hu/


"Drága Anikó! Izgatottan vártam a tanfolyamot sejtvén,hogy sokat tanulhatok majd,de minden elképzelésem felülmúlta az,amit és ahogyan tanítottál,az odaadó egyéniséged,ahogy lelkiismeretesen a legapróbb részletekre is kitértél,fantasztikus volt. Több év mézesezés után rájöttem,hogy szükségem van arra,hogy fejlesszem magam,újdonságokat tanuljak és szembesültem a tanfolyamon azzal a ténnyel,hogy nem sokat tudtam mostanig. De a sors a legjobb oktatóhoz irányított,Anikóhoz,akit mindenkinek csak ajánlani tudok,ha mézeskalács sütéssel és díszítéssel szeretne foglalkozni. Nem fogtok csalódni, garantálom. Köszönöm."
B. Judit
2016. július, Gyergyótekerőpatak



"Minden tetszett, maga a hely, és a jól felépített 3 nap. Talán még egy napot hozzátennék csak tésztával díszítéssel való foglalkozásra Mert rengeteget lehet tanulni, amire mi több hónap vagy esetleg sosem jövünk rá azt itt megtanuljuk,a szuper légkör, és a feltöltődés. Nagyon jó a tanfolyam felépítése és maga a légkör amit teremtettél,az odafigyelés mindenkire, és a tudásod maradéktalan átadása. Hatalmas élmény volt, amiből lelkileg is sokáig tudok merítkezni, nagyon nehéz a 3 nap után visszatérni a való világba. Majd egy hét után is fél lábbal még Nálatok vagyok!
Köszönöm az élményt és hogy fantasztikus embereket ismerhettem meg Általad!"
2016. július, Albertírsa
K. Judit


"Ami nagyon tetszett a profi környezet amiben fogadtál ,a profizmusod a szakmában ami látszik 100%-ban hogy a saját tapasztalatodra épül, semmi olyat nem akarsz tanítani, ami nem a saját tapasztalatod, minden egyéni!
Szerintem jól átgondolt, jól felépített módszerrel tanítasz. Hibalehetőségeket is elmagyarázva, korrigálva. Amikor jelentkeztem én csak tortáztam, de megjött a kedvem nálad. Esténként a netet bújom és látom micsoda lehetőség van még ebben a glazúrtechnikában. Pedig engem a népies vonal nem is érdekel. Még egyszer köszönöm a lehetőséget és hogy megosztod a tudásod."
2016, Nagycenk
W. Zsuzsanna


"Nekem minden tetszett. A tankonyha gyönyörű, praktikus, az eszközök beszerezhetőek, sok minden megtalálható a háztartásban, a tananyag felépítése logikus.
Ajánlom másoknak is, mert tök jó volt:) Mert kevesen voltunk (10 fő), igényes volt, Anikó nagyon kedves és mindenkire odafigyelt.
Tanultam új dolgokat, amiket biztos hasznosítani tudok majd. Azt kaptam, amit vártam:)
Köszönök mindent:) "
2016, Kópháza
G. Enikő



"Nagyon jó volt a tananyag részletessége, tematikus felosztása. Az érthető magyarázat, mindenre kiterjedő információ halmaz :) Nyugodt szívvel ajánlanám a mézes műfaj után érdeklődőknek...,mert tudom, hogy alapos képzést kapnak."
2016, Eger L. Judit


"Az új helyszín tágas és kényelmes ezért ideális nagyobb csoportok oktatásához, mint a kis műhelyben. Így nem volt különbség, annak ellenére hogy többen voltunk alap után a haladó tanfolyamon. Ugyanúgy tudtál mindenkivel foglalkozni, mint előtte.



Jó volt az is, hogy az alaptanfolyam után most újra bevontál bennünket a munkafolyamatokba pl. terülőmáz elkészítése. Így itthon már magabiztosan álltam neki. Biztosan minden tökéletes lesz, ha a stúdió teljesen elkészül. A személyed és kisugárzásod miatt élmény. Mindig törekszel arra, hogy mindenki a maximumot kapja. Jövőre újra jövök!!!"
2016, Sümeg
K. T. Márta


"Minden nagyszerű volt. Amit tanítasz az önmagában nagyszerű és egyedülálló. Ezt is hibátlanul csinálod. De amiért én nagyon szeretek hozzád járni, az a te személyiséged a precizitásod, pontosságod. Te magad sem elégszel meg a nagyjából- dolgokkal és ugyanezt elvárod a tanítványaidtól is. Igényességed ránk ragad. Számomra ez mindig nagyon fontos a munkámban, nálad megerősítést kapok ebben. Jó volt újra ez a három nap, nagyszerű embereket ismerhettem meg.
Egy kedves barátnőm azt szokta nekem mondani, a háromgyerekesek csodákra képesek. Igaza van!"
2016, Komló
K. Bernadett


Köszönöm a szereteted, amit sugallsz az emberek felé és amivel átadod ezt a tudást. Minden tökéletesnek tűnt. Mindenképpen ajánlom akár hobbi szinten művelni, de akár ez egy pénz kereseti lehetűség is lehet, hisz egy gyönyörű szakma, igaz türelem és sok gyakorlás kell hozzá, de megéri!
2016, Erdögyarak, Románia

T. Elvira




"A pozitív hozzáállásod és a lelkesedésed nagyon tetszett. Örülök, hogy az elsők között voltunk, akik az új rezidencián is tanulhattak.
Tetszett a haladó díszítő tanfolyami képzés felépítése is és a segítséged, hogy újra és újra bemutattad a mozdulatokat, hogy tökéletesen dolgozzunk. Mindenképpen ajánlom másoknak is, mert akkor is érdemes megtanulni, ha valaki csak a maga örömére akar mézesezni."
2016, Velence
T. Ági és Imi



"Először is az első benyomás! Mert, hát ugye abból csak egy van :)
A kis ház, aminek olyan hangulata van. . .
A tanfolyam elméleti és gyakorlati elemei is mind-mind egymásra épülve, pontos és nagyon alapos volt! Egy felkészült, precízen felépített anyaggal vezettél be minket a mézeskalácsok világába. Amibe a második napon a sütőből kiszökő legfinomabb illatok csábítására bele is szerettem!
A tanítványok munkái, fejlődésük és sikereik egy oktatót sem tesznek büszkévé, csak Téged, Anikó!
A hab pedig a "mézeskalácson", hogy csapatunk tagjai egytől-egyig kivételes ember volt! Még egy 4. napot szívesen maradtunk volna további díszítésre.
Ajánlom másoknak is a tanfolyamot, mert egy lelkiismeretes és nagytudású ugyanakkor szerény EMBERTŐL megtiszteltetés tanulni! A profizmusod lenyűgözött! Valóban helyed van a LEG-ek között! De a legnagyobb erényed, hogy mindezt a tudást olyan tisztán - a szó szoros értelmében-, és alázattal éled meg!
Semmilyen féle szakmai irígység, vagy rosszindulat nem mérgezi munkásságod!
Jó egészséget, erőt és kitartást kívánunk álmaid és terveid eléréséhez!"
2016, Baja
Cserdi Andrea, Dubecz Ivett


"Nagyon sokféle technikával foglalkoztunk, remek, hogy az útmutatás után mindenki a saját elképzelése alapján készíthette el a munkadarabjait. Viszonylag rövid volt a rendelkezésre álló idő még a 3 nap ellenére is. Szívesen maradtunk volna még. Nagyon tartalmas, kreatív időtöltés. A tanfolyam után teljesen önállóan is képes bárki megvalósítani az elképzeléseit az elsajátított technikákkal."
2016, Székesfehérvár
Bene Erzsébet Krisztina


"Tetszett, hogy az apró hibákra felhívtad a figyelmünk,mert így tudunk pontosan dolgozni.
A részletes recept, a kidolgozott tanmenet.
Mindenkivel külön foglalkoztál ha elakadt. Saját tapasztalat,hogy sütnek/sütöttem én is/ olyan mézeseket, ami fénytelen, eldeformált,...stb. Így is sokan interneten reklámozzák magukat.... Már tudom, hogy nem adnék ki a kezemből ilyen terméket. Számomra nagyon hasznos volt ez a tanfolyam, igazán sokat tanultam.
Azért ajánlanám másoknak is, hogy ne kövessék el ezeket a hibákat. Kiváló a szervezés, és valóban megéri a pénzt amit kifizetek érte."
2016, Sümeg
T. Bernadett


"A legjobban az tetszett, hogy lényegre törően és fegyelmezetten, figyelmesen irányítasz minket. Először elmagyarázod, aztán megmutatod és utána ellenőrzöd, hogy jól csináljuk-e, mi lehet a hibánk és segítesz kijavítani. Szerintem egy jó tanfolyamhoz ez kell. Vezetsz minket és ez a jó, mert Te tudod, hogy mi a következő lépés... Csak olyan dolgot ajánlok másoknak, főleg a barátaimnak, amivel elégedett vagyok és természetesen én már kipróbáltam. Szóval jöhetnek! Köszönöm."
2016, Káptalanfa
I. P. Hajnalka





"Anikó! Kitűnő oktató vagy minden lényeges dolgot megtanítottál nekünk, tudásodat maximálisan, tiszta szívvel átadtad! Hálás vagyok a sorsnak, hogy megtaláltalak és el tudtam menni Hozzád. Rengeteget tanultam, tapasztaltam a három nap alatt. Megcsodálhattam a gyönyörűséges mézeskalácsaidat. Szeretnék a következő tanfolyamon is részt venni. Hálásan köszönöm a sok segítséget! Mindenkinek ajánlani fogom. Összeszedett, jól felépített, az apró részletekre is kiterjedő képzésben volt részünk."Egervár, 2016. B. D. Ibolya





"Az összeállítástól kezdve, az utolsó díszítő vonásig mindenki a saját készítésű tésztáján, a maga által kevert mázzal dolgozott, így láthattam, hogy a megfelelő irányítás, és a kellő felületkezelések mellett milyen szép darabok kerülhetnek ki a kezemből. Talán még egy nappal megtoldanám a tanfolyam idejét, hogy kevésbé legyen feszített a program. Jó szívvel ajánlom ezt a tanfolyamot mindenkinek, aki fejlődni vágyik, hiszen nagyon sok értékes információt kaptam, ügyes trükköket ismerhettem meg. Az pedig külön öröm volt számomra, hogy olyan szimpatikus mézes emberekkel találkoztam, akik az enyémhez hasonló értékrenddel, hasonló felfogásban élik a mindennapjaikat."
Tököl, 2015
V.B. Zsuzsanna


"Nagyon örülök, hogy részt vehettem a tanfolyamon, mert eddig még sehol nem látott technikát, díszítést tanulhattam/tanulhattunk meg. Szuper volt, hogy a legapróbb részleteket is megmutattad egy-egy máz, fondant elkészítésekor. Azokat az alap dolgokat, miket eddig csak magamtól próbálgattam (pl. torta burkolása) most megtanultam, aminek nagyon örülök!
Én egyedül annyit változtatnék, hogy nem 3, hanem 4 napot is maradtam volna díszíteni:)
Hihetetlenül jól éreztem magam, köszönöm, hogy ennyi mindent tanulhattam Tőled!:)
Minden torta díszítőnek ajánlanám a tanfolyamot, mert rengeteg fontos dolgot megtanulhat, nem beszélve a gyönyörű tortákról! A tanfolyam után biztos, hogy tortalázban fog élni mindenki - én még aznap leültem és éjszakába nyúlóan tervezgettem a következő glazúrozott tortámat!:)"
Debrecen, 2015
S. Alexandra


M. Tiborné a bal oldalon
"Pedagógus lévén nagyon sok képzésen részt vettem már, de tematikusan ilyen jól felépített tanfolyamot még nem láttam. Az elméleti és gyakorlati elemek napi szinten nagyon átgondolva, szinte percre lebontva voltak jelen a három nap során. Nem volt egyetlen pillanat sem amikor úgy éreztem volna, hogy nem figyelsz a csoportra. Állandó segítséget, odafigyelést, megerősítést, bátorítást kaptunk tőled. Az egész tanfolyam igazán rólunk és nekünk szólt. Nagyon sok új ismeretet kaptam tőled, amit bizonyosan be tudok építeni eddigi munkámba. Hibát, ha keresnék sem tudnék találni."
Csongrád, 2015
M. Tiborné


"Szeretem, ahogyan tanítasz Anikó, nem tudnék hibát találni benne.
Alapos vagy és nagyon részletes. Az igazán kezdők is rengeteget fejlődhetnek ha figyelnek, természetesen, mert nem csak a te ügyességed kell a tanuláshoz.
Szeretem a kis műhelyed, a türelmed, a figyelmed, mindent amit és ahogyan csinálsz...
Nem voltak elvárásaim így azt kaptam amire a legnagyobb szükségem volt, mindent :)
Ajánlani tudom mindenkinek aki mézeskalács készítést és díszítést szeretne tanulni mesterfokon. Annak nálad a helye Anikó! :)
Gyergyóalfalu, 2015
B. Réka


"Nagyon tetszett a maximalizmusod, én is mindig a tökéleteset keresem - mindenre kiterjedő információt adtál, sőt sok olyan segítséget is kaptam,ami meg meg sem fogalmazódott bennem, és választ kaptam rá! Tényleg próbálsz segíteni és fontos Neked, hogy mi is boldoguljunk! Nagyon jól össze volt szedve a tananyag, jó előadó vagy és szeretem, ha fel van építve egy tanfolyam, készülnek rá, ami Nálad megvalósult!
Szeretnék meg menni hozzád, csak ne lenne ez a távolság...: Az ÉdesMűhely Facebook csoportot (A tanfolyamokon végzettek zárt csoportja, melynek célja egymás inspirálása és segítése.) nagyon kedvelem, mindig böngészem; biztonságot ad, hogy van egy csoport, akiket bármikor elérhetek, ha elakadok valamiben. Remélem hamarosan én is megmutathatom a készülő munkáimat a többieknek..."
T. Adrienn balra, és a jobb oldalon K. Magdolna
Isztambul, 2015
T. Adrienn


"Nagyon kellemes hangulatban tanultunk, rendkívül jól felépített tematika szerint a legapróbb részletekre is odafigyelve mindent igyekezett átadni Anikó. A lehetséges hibákra és azok kijavításának módjára is megtanított bennünket. Nem volt "üresjárat" minden nap kihasználtunk minden percet az alkotásra. Minden szakmai segítséget megkaptunk és megvalósíthattuk egyéni ötleteinket is.
Aki igazán szépet szeretne készíteni és megtanulni a legapróbb dolgokat is mindenképpen hasznos ha részt vesz a tanfolyamon. Én úgy éreztem, eddig semmit nem tudtam az igazi jó mézeskalács titkairól, és magamtól soha nem tudtam volna rájönni a sok fontos mesterfogásra. Nagyon örülök, hogy itt lehettem!
Nagyon sok örömöt kívánok a további tanításhoz! Tisztelet az elhivatottságodért, a precizitásért, az önzetlenségért és a szebbnél szebb alkotásokért! :)"
Budapest, 2015
K. Magdolna


"Számomra az egyik leghasznosabb a motívum elemek megbeszélése volt és az hogyan lássuk meg ezeket egy-egy mintában. Azóta közelebbinek, kivitelezhetőbbnek érzem a könyvekben található mintákat. A másik az írómázas gyakorlás, hogy az egyes motívum elemeket hogyan kellene kivitelezni.
Nagyon jól összeszedett volt az anyag, sok-sok apró részletre, tapasztalatra kiterjedő. Mind a technikákat, mind az eszközöket illetően."
Jászberény, 2015
L-K. Judit



"Igazából minden tetszett! A honlapod keltette fel az érdeklődésemet és amit láttam, az alapján azt éreztem, hogy ilyen szépségeket én is szeretnék csinálni. A honlap szerintem nagyon alapos, ízléses, változatos. A tanfolyami anyag szintén alapos, mindenre kiterjedő. Nagyon sok fontos információt kapunk, még az apró műhelytitkokról is és a tapasztalataidról. Szerintem elég feszített a tempó, ami nem baj, hiszen tanulni megyünk hozzád és te a lehető legtöbbet szeretnél nekünk átadni, tehát ezt is pozitívumként említem. Jók és hasznosak az információk (alapanyag, eszközök beszerzési forrásai), amivel sokkal könnyebben kezdhetjük el a tevékenységet. Szeretem Az ÉdesMűhely Facebook csoportot (A tanfolyamokon végzettek zárt csoportja, melynek célja egymás inspirálása és segítése.) is, mert sok az inspiráció és kérdezhetünk egymástól, mindig jön a segítség, a tapasztalatcsere. Nagyon jó a külön műhelyed, családias hangulata miatt. Nekem nemcsak tanulás, de feltöltődés is volt nálad lenni a többiekkel együtt.
Több okból is ajánlanám másoknak is a részvételt: tanulás, inspiráció, tapasztalat és információcsere, jó hangulat, feltöltődés..."
Miskolc, 2015
E. B. Anett


"A barátságos környezet, a jó hangulat. Az, hogy valóban kihasználtuk a tanulásra szánt időt, új ismeretek szerzésére.
Igényesen összeállított, részletes ismeretanyagot kaptunk, úgy jöttem el a tanfolyam végén, hogy valóban megérte az árát."
Szigetcsép, 2015
K. M. Julianna



"Az egész tanfolyam felépítése tetszett . Amit kiemelnék, hogy nagyon tetszett, amikor a tésztát dolgoztuk ki és az írómázat kevertük. Minden apró mozzanatot, ellenőrzési pontot megtanulhattam, hogy tökéletes legyen a végeredményem.
Igen ajánlanám másoknak is, mert amit tudni kell az alapokról, azt megtudtam. Nagy elvárásokkal indultam útnak, de minden kérdésemre választ kaptam. Elégedett vagyok, hiszen a főmunkadarabomat a korai távozás miatt itthon tudtam csak befejezni, méghozzá sikeresen!"
Felsőszentiván, 2015
P. J. Erzsébet


"Tetszett a jó hangulat. Sok új hasznos információval gyarapodtam. Különleges egyedi dolgokat készítettünk. Olyan jól magyarázod el az egyes technikákat lépésről lépésre, hogy az is szuper dolgokat kreál, akik nem olyan tehetségesek.
Mert minden ott töltött percet és minden forintot megért a Nálad töltött idő.
Ismét hasznos, egyedi, különleges tudásra tettünk szert, amire később tovább építkezhetünk."
Moszkva, 2015
M. T. Judit


"Régóta dédelgetett álmom vált valóra amikor Hozzád érkeztem.
A gyönyörű környezet, a kis csodaházikó, ami nagyon ízlésesen van kialakítva teljesen elvarázsolt.
A tanfolyam nagyon gondosan kidolgozott,minden apró részletre odafigyelve profin megszervezett, ami abszolút kezdőként számomra nagy élményt jelentett. Nagy odafigyeléssel, türelemmel és biztatással tanítottál. Látszik, hogy szívesen osztod meg tudásodat minden kis apró fortélyra felhívod a figyelmet.
A családias környezetben gyorsan repült az idő.
Ajánlom mindenkinek, aki kikapcsolódásra, feltöltődésre és sikerélményre vágyik."
Vaspör, 2015
K. R. Gyöngyi


"Nagyon tetszett, hogy megmutattad azokat a hibákat, amivel találkozhatunk a munka során, ezáltal már van egy összehasonlítási alapunk.
Tetszett, hogy kaptunk inspiráló anyagot, ezáltal mindenki saját kedve szerint alkothatott, de a viszonylag kötelező és népszerű termékeket is el tudtuk készíteni.
Aki komolyan szeretne mézeskaláccsal foglalkozni, annak Anikó alaposságával, profizmusával és szervezettségével szinte kezébe adja a siker kulcsát! Kérdés nélkül megválaszol mindent, ami szükséges, hogy valaki vállalkozást tudjon indítani, és el tudjon indulni ezen a pályán! Persze a továbbiakban már nekünk is sokat kell tenni érte, de a kiváló alapokat garantáltan megkaptuk!"
Budapest, 2015
H. Éva


 
"Leginkább az alaposság, minden részletre kiterjedő magyarázat, bemutatás tetszett. Sőt, már az előkészítés, a szervezés is nagyon alapos volt.
A családias, közvetlen hangulat, és a "mézeskalácsház" bája, felszerelése, világossága.
A kedves, barátságos társaság.
Az első perctől az utolsóig maximálisan meg voltam elégedve.
Én úgy mentem oda, hogy már előtte is volt kicsi gyakorlatom a díszítésben, mégis nagyon hálás vagyok minden ott hallott szóért, megmutatott praktikáért. Rájöttem, hogy eddig szinte semmit sem tudtam jól. Tehát még azoknak is szívből ajánlom, akik úgy gondolják: megy ez magamtól is, nem kell nekem tanítás. Amit itt tanultam, az egészen biztosan kellett nagyon, egy hatalmas lendületet adott, hogy érdemes ezt csinálnom. Régóta fontolgatott döntés és hosszú várakozás után végre eljuthattam tanfolyamodra, ahová nagy elvárásokkal jöttem, mert igazán sok újat szerettem volna tanulni. Az, amit kaptam, még ezeket az elvárásaimat is felülmúlta, mivel nemcsak "valami újat tanultam", de lendületet, lelkesedést, ötleteket is adott. És még valami fontosat: önbizalmat, hogy képes vagyok szebben is dolgozni, mint eddig. Nagyon jól tudsz motiválni, ösztönözni, s ezt köszönöm. "
Komárom, 2015
Sz. Szilvia


"Alapoktól kezdve precízen és pontosan megtervezett az oktatásod, melynek során odafigyelsz a részletekre is.
Érezni lehet rajtad, hogy tudásodat szívesen adod át. Jó tanár vagy,és nem csak módszertanilag gondolom, hanem személyiségedben is. Csak dicséretet és biztatást hallottam tőled valamennyiünk irányába.
Számomra ez a két nap csodálatos volt, régóta dédelgetett vágyam teljesült. Az előzetes elvárásaimat túlszárnyalta amit nálad kaptam. Számtalan hasznos információval, tudással és nagyszerű emberekkel találkoztam.
Köszönet érte!!!!
Ismered azt a mondást, " aki nem tudja az tanítja?" Na ez az, amit rád biztosan nem lehet elmondani.
Azért ajánlanám, mert egy olyan profi mézeskalács készítőtől tanulhatunk, aki - nem utolsó sorban- jó tanár is.
Tudását képes átadni tanítványainak.
További sok sikert kívánok!!!
Szeretném folytatni a díszítővel. :)"
Berzence, 2015
F. Zoltánné


"Minden apró praktikát elsajátíthattunk, megismerhettük (volt, amit csak szóban, mert nem tudtunk hibázni :-) ) azokat a hibákat is, amikre odafigyelve tökéletesíthetjük alkotásainkat. Rengeteg aprónak tűnő praktikával, technikával gazdagodhattunk, nagyon sok segítséggel. A segítségnyújtás "önzetlen" teljességét éreztem a 3 nap folyamán. Nagyon sokat kaptam ettől a tanfolyamtól, sokkal többet, mint vártam!!!!
Jómagam még nem voltam olyan tanfolyamon, ahol ennyi újat, és rendkívül hasznos tanácsokat kaptam, technikákat, fogásokat sajátíthattam el."
Sopron, 2015
D. H. Mónika



"Nagyon szép környezetben, teljesen felszerelt konyhában készíthettük a mézeseket. Nagyon szimpatikus, hogy kis létszámú a képzés, mindenkire volt idő figyelni, segíteni. Minden munkafolyamat meg lett tanítva, kitűnő, gyakorlott oktatóval, mint Anikó.
Szívesen ajánlom másoknak is, akiket érdekel a sütés, díszítés, akkor is, ha csak a saját maga részére is szeretné elsajátítani a mézeskalács készítést. Mindezek mellett új embereket ismerhetünk meg, nem utolsó sorban valahol kikapcsolódás is volt ez a 3 nap. Ha pedig valaki a későbbiekben mézeskalács készítéssel szeretne foglalkozni, a legjobb helyen és a legjobb oktatótól megtanulhat meg mindent, amivel sikeres lehet."
Balatonlelle, 2015
F. Csilla


"Nagyon tetszett a helyszín, a barátságos, családias légkör a műhelyben. Rengeteg hasznos információval, praktikával gazdagodtam. A mézeskalács sütés apró, ám lényeges fortélyainak a kipróbálása hamar sikerélményhez juttatott. Otthon éreztem magam.
Kedves, segítőkész embereket ismerhettem meg.
Rendkívül jól felépített tematikájú a tanfolyam és nagyon igényes környezetben, jó feltételek között zajlik. Az értékes ismeretszerzés mellett kikapcsolódásnak is ajánlom."
Szekszárd, 2015
T. Mariann


"Tetszik, ahogx az irokazast tanitod.
nagyon jo a teszta es az irokamaz is, amit tanitottal.
Szerintem szuper, ahogy felepitetted! Hasznalhato tudast ad a tanfolyam.
Turelmetlenul varom a kovetkezo tanfolyamot."
Győr, 2015
M. Erika


"Rendkívül szuggesztív és szakmailag kiváló a "tanítónéni"!
Precíz, pontos, lelkes, ami átragad a tanítványokra. Az általa képviselt szakmai titkok is megosztásra kerültek, ez is nagy pozitívum, nem hallgat el semmit. A légkör is kiváló, a helyszín szintén. AZ EGÉSZ EGY CSODA, AMIT ÉRDEMES MEGTANULNI!!!
Feltétlenül ajánlanám és ajánlom is másoknak, jó kikapcsolódás, és feltölt energiával a sok stressz után. Ellazít, és Anikó személyisége, odaadása még fokozza a jó érzéseket. Ez a szakma nagyon nehéz, de ha nem is megélhetésre, csak saját és a család örömére készíteni ilyen
"csodákat" nagyon megéri!!!
Csak így tovább, gratulálok az eddigi eredményeidhez, ez a Te sorsod, és életed, ami másoknak nagy örömöt okoz. Tartsd meg optimizmusodat, humorérzékedet, fantáziádat, mert nekem is sokat adtál ezalatt a 3 nap alatt!!!"
Budapest, 2015
K. Györgyné


"Az adott tanfolyam anyagával kapcsolatban minden kérdésre választ, segítséget kaptunk. Az egyes napok nagyon tartalmasak, alaposak voltak. Személy szerint nagyon hálás vagyok azért a bizalomért, amivel megpróbálod átadni a tudásod, a tapasztalataidat és a titkaidat. Természetesen a tanfolyam a tanításról szól, de ez akkor is jó érzés volt számomra. Tetszik a kellemes, barátságos hely, a közvetlenség, az otthonosság, a
személyre szóló figyelem, segítségnyújtás, biztatás. Nagyon sokat tanultam, nagyon sok hasznos és szép dolgot láttam. Még nagyobb kedvet kaptam az alkotáshoz a magam és mások örömére."
Makó, 2015
V. Ildikó


"Anikó profizmusa, maximalista hozzáállása példa értékű. Minden munkafázis részletesen be lett bemutatva, a kivitelezhetőség elmagyarázása, gyakorlatilag minden tudást megkaptunk ahhoz, hogy tökéletes mézeseket készítsünk.
Talán az írókázásra hagynék picit több időt... Nem több anyagra gondoltam, nem is hosszabb tanfolyamra. Igazából csak egy óra talán még jó lett volna ott a végén, amikor az ember kezdett ráérezni a dolgokra, jó lett volna még egy kis közös alkotás. Kicsit még csinosítgattam volna a mézeseimet A tanult anyag nagyon bőséges. Az írókázás technikáját nagyon pontosan tanítod, ami számomra a legfontosabb volt.
Kellemes környezetben, jó hangulatban, nagyon pontos, részletes tudást kaphat az ember rövid idő alatt."
Kismaros, 2015
S. Ildikó


"Egy nagyon összerakott, profin levezetett tanfolyam volt, ahol látszott Anikó hitelessége és elkötelezettsége a mézeskalácsozás területén. Mégsem éreztem magam oktatáson - holott nagyon sok jó információval és tapasztalattal térhettem haza - hanem inkább egy kis mesekuckóban. Ahol repült az idő, okosodtunk, alkothattunk és öröm volt ott lenni, kiszakadni kicsit a hétköznapokból. Lendületet is adott, akkor is ha nem tervezem "profi" szinten űzni a mézeskalácsozást, de a lehetséges minták, formák ott kavarognak a fejemben napok múlva is, a tészta meg begyúrva pihen.
Talán jobb lenne még egy nap. A kapott anyagban változtatnék esetleg, mert a kapott információ nagyon tömény, ha nem, vagy nem úgy jegyzeteled le, akkor elvész. Itt elsősorban a gyakorlati részekre gondolok."
Zalaegerszeg, 2015
V. Anna


"Az mindenképp fő pozitívuma a tanfolyamnak, hogy mindenkire odafigyelsz, mindenki tanulhat, lépést tarthat a bemutatottakkal. Mindig frissíted a tanfolyamok anyagát, mindig kiegészíted új ismeretekkel, legújabb tapasztalataiddal. Jó ember vagy, csupa szív, kedves, aranyos. Személyiséged, kisugárzásod élménnyé varázsol minden tanfolyamot. :) Nem voltam máshol ilyen jellegű tanfolyamon, ezért nincs összehasonlítási alapom, de mindenkinek ajánlanám bármelyik tanfolyamodat. Nagy segítség, nagyon helyére kerül minden ismeret, még akkor is ha van némi tapasztalata pl. mézeskalácsnál (tészta minősége, díszítőanyagok előállítása, színezés stb., díszítő technikák) ugyanez vonatkozik a tortára is."
Nagyvárad, 2015
J. Margit


"Tetszett a tematika, a tanfolyam lépcsőzetes felépítése, a technológiák bemutatása, a részletesség, alaposság, a türelem.
A csoport résztvevőinek készségek és tudás szerinti összeválogatása (én vegyes csoportban voltam mindkét alkalommal és ez nekem nagyon bevált, de persze a homogén csoport is működhet.)
A jegyzetet mai napig forgatom. Komplex és jól kombinálható képzés. Érződik rajta, hogy sok munka van az összeállítása mögött, nincs ad-hoc érzése az embernek, nem éreztem magam elveszettnek. A tanfolyam végén és utána otthon is van sikerélmény még akkor is, ha valaki nem nagyüzemben mézesezik. Élményszerű feltöltődés, egyfajta kézműves wellness :-))))"
Budapest, 2015
K. Viktória


"Nagyon tetszik, hogy könnyen érthetően adod át az anyagot. Egy kezdő is hamar szép munkákat tud készíteni az iránymutatásoddal. Rengetek értékes, hasznosítható tudást adsz át, olyat amivel, ha valaki egy kicsit tehetséges, valóban meg tud élni."
Moszkva, 2014
T. Judit


 
"Kedves Anikó és kedves Balázs!
Már egy hete várom a szabad időt, hogy egy kis levelet írjak, nagyon sűrű hetem volt.
Szeretném megköszönni nektek azt az élményt, amit a tanfolyam nyújtott számomra.
A gyönyörű helyszín, a takaros, mindennel felszerelt Mézes-műhely,a kiváló szervezés, a nagyon kedves fogadtatás számomra óriási élmény volt!
A tanfolyam hangulata maga volt a felüdülés! Teljesen újszerű volt, még sosem tapasztaltam meg az alkotóműhely közösségi élményét, ahol mindannyian erre a csodálatos mézeskalácsozásra fókuszálhattunk. Az idő úgy repült a sok megtanulni valóval, hogy észre sem vettem. Minél hamarabb szeretném folytatni!
A tanfolyam tartalma pedig óriási előrelépés volt eddigi csekély hobbista hozzáállásomhoz képest. Annyit tanultam az egy nap alatt, mint amennyit kb. 3 év alatt tapogatózva, saját kísérletezéseim tempójával.
Köszönöm a sok átadott tudást, az önzetlen segítőkészséget, a remek eszköztár felsorakoztatását, az alkotóműhely-hangulatot, szóval Mindent !
Igazán az fogott meg, hogy a magas minőségből nem szabad engedni, minden tervet addig kell gyúrni-csiszolgatni, alakítgatni, nagy-nagy kitartással, míg tökéletes nem lesz, és magasra kell tenni a mércét. A tapasztalt szemléletmód, hozzáállás, a profizmus szem előtt tartása a legfőbb tanulság számomra!
Kedves Anikó!
Olyan fordulatot hozott ez az élmény az életemben, szemléletemben, amely elképesztő energiákat generál bennem. A több évtizedes látszerész munkámban is a precizitás, a szigorú optikai szempontok és technológia pontos betartása a jó látás szolgálatában, és a magas színvonalú szolgáltatás igénye és lehetősége tartott meg eddig. Nem is képzeltem, milyen rokon hozzáállás kell a mézeskalácsozáshoz is. Úgy tűnik, mégsem véletlen, hogyan találja meg az embert a hobbi. Úgy érzem, sokkal többet fogok foglalkozni ezután vele, mint eddig. Köszönöm

Az új lendület hatására beszereztem némi eszközöket és elkészítettem a vizsgamunkát még 2 példányban, valamint megpróbálkoztam a recepted szerinti tésztával, pedig eddig a sajátomra esküdtem! Nem is gondoltan , hogy a zsír, hiánya, vagy a tojások száma, a cukor-méz változó aránya ekkora különbséget jelenthet ...

Kedves Balázs!
Köszönöm hogy bevittél Keszthelyre a pályaudvarra! Így, hogy számíthattam rád, még egy kis extra beszélgetésben is részem lehetett Anikóval este, és veled is az autóban. Nagyon jó volt megtapasztalni, hogyan tevékenykedtek együtt a közös célokért.
Mindkettőtöknek gratulálok, és szeretettel Üdvözöllek Benneteket!
Győr, 2014.
Tardos Zsófi, "


"Tetszett a légkör, a jól előkészített, megtervezett események, Anikó közvetlensége. Rengeteg új dolgot tanultam, illetve a már ismert technikákhoz is kaptam segítséget, hogy gyorsabban, hatékonyabban tudjak dolgozni. Köszönöm a sok segítséget, az önzetlenséget és a lelket is építő kreatív alkotás örömét!"
2014.
B. W. Anita



"Köszönöm egy élmény volt veletek lenni, nagyon szuper a tanfolyam.
Köszönöm a lehetőséget, hogy nálad tanulhattam általad egy más világot láthattam."
2013.
Edit Nagyné


"Mindenkinek ajánlom, jó hangulatú, tartalmas tanfolyam. Én biztosan visszajövök még.
Köszönettel tartozom(unk) Neked, amiért szó szerint fogtad a kezem, megmutattad az utat, önbizalmat adtál vágyaim kifejezéséhez, megvalósításához, erőt adtál a küzdelemhez. Tudom hogy az út rögökkel van teli, de le fogom küzdeni, abban biztos vagyok!!!A példa előttünk van, "csak" követni kell.Köszönöm, hogy általad nagyszerű emberekkel alakítottam ki kapcsolatot, ismeretlenül támogatjuk, segítjük egymást, számíthatunk egymásra és ez nagyon fontos."
2013.
Edit Abonyi


"Köszönjük Anikó! Én is nagyon hálás vagyok, hogy ott lehettem nálad, és tanulhattam tőled, úgy érzem ebben az évben sokkal több lettem, hála neked! Boldog új évet és sok sikert a további elgondolásaidhoz!"
Érmihályfalva, 2013.
Jakó Jolán


"Ez az év nagy változások kezdetét hozta, s úgy gondolom egy nehéz munkával teli év áll előttem. Köszönöm, hogy Nálad lehettem Anikó és megmutattad az utat amelyen elindulhattam. Sok sikert további munkáidhoz!"
2013.
Jankovics Beáta


"Köszönök szépen mindent ! és nagyon örülök hogy meg ismerhettelek és tanulhattam-tanulhatok tőled ! Igyekezni fogok hogy a tudást amit át adtál nekem kamatoztassam és fejlődjek ! Remélem hogy egyszer büszke leszel rám! "
2013.
Kiss Ibolyka





"Köszönöm Anikó, hogy bevezettél a mézesek csodálatos világába.Nagyon sokat tanultam tőled, felkészült oktató vagy! Remélem egyszer még büszkén állhatsz mellém, hogy Te voltál a mesterem! sok embernek adtál-adsz kiváló tanulási lehetőséget és ezért nagyon hálásak vagyunk Neked!"
2013.
Renáta Busznyák



"Kedves Anikó! Én is köszönöm az együtt töltött szép napokat! Nem csak sok hasznos ismeretekkel gazdagodtam, hanem szeretetnek és a közös alkotás varázsának is részese lehettem, melyet szakmai tanácsaid, türelmed, segíteni akarásod is elmélyítettek.További szép sikereket kívánok a tanítási álmaid megvalósításában, s hogy az alkotásaid mind több érdeklődőt elbűvöljenek! Úgy gondolom, Klári is hasonló szép élményekkel gazdagodott, Köszönjük!"
2013.
Éva Szabó Lajosné


"Kedves Anikó! Köszönöm ezt három csodálatos napot amit együtt dolgoztunk! Szinte észrevétlenül telt el az idő, csak azt vettük észre, hogy már megint este van. Szívem szerint a következő hetet is Cserszegen kezdeném! Köszönöm a sok segítséget, tanácsot, és a türelmet! Ajánlom mindenkinek aki szeretné megtanulni a mézeskalács készítést!"
2013
Mária Lévainé Husvéth



"Imádtam ezt a pár napot Veletek! Köszönöm Anikó a tanfolyam szuper megszervezését és kivitelezését,a professzionális útmutatást! Csajok, köszönöm a türelmeteket! Enikő, köszi szép karkötőt! Láttam, hogy önképzéssel és lelkesedéssel is milyen magasságokba lehet eljutni, köszönet Kenyeres Anikónak, láttam Mariann Salamonné Heé veleszületett tehetségét,s a most kapott profi iránymutatással biztos vagyok benne, hogy a művészetetek még tovább tökéletesedik. Anikó, Neked kívánok sok örömet az alkotásban,minden adottságod és lehetőséged megvan hozzá abban a csodás környezetben! Remélem sokáig lesz még erőd és türelmed átadni a tudásod azzal a szeretettel és emberséggel, ahogy velünk tetted!"
2014.
Barbara Pogácsásné Tőkés

"Kedves Anikó! Annyira elbűvölt e mézesek díszítése, hogy már másnap otthon is folytattam. A csodálatos élmények után meghajlok nagy tudásod, segítőkészséged és kedvességed mellett . Köszönök mindent és remélem a haladó díszítő tanfolyamon jövőre részt tudok venni."
2014.
Judit Csiginé Kovács



"Köszönöm ezt a feledhetetlen 3 napot kedves Anikó Vargáné Orbán, szívből örülök, hogy a legjobbtól tanulhattam, hogy megosztottad a sok-sok évnyi tapasztalatodat, praktikáidat!
Már alig várom az augusztusi haladó díszítő tanfolyamot is! Jelentem a hazahozott mézeskalácsokból a főmunkán kívül nem sok maradt... A fiúk nem tudták abbahagyni az evést, annyira ízlett nekik! Hamarosan ismét találkozunk, ha sikerül, bízom benne 4 napra !!!!
2014.
Juhászné Kovács Kornélia


"Kedves Anikó! Köszönöm ezt a három intenzív napot, a rengeteg ismeretet és inspirációkat, a kellemes, barátságos légkört és jó hangulatú munkát! Mindenkinek jó mézesezést!"
2014.
Viziné Kovács Klári


"Tetszett, hogy gyakorlati tapasztalatot ismerhettünk meg.
Pontos választ kaptam a kérdéseimre amiket fel sem tettem, amik itthon sütés és díszítés közben felmerültek bennem. Végig jól éreztem magam, mert a hobbimmal foglalkozhattam olyan emberek társaságában, akik ezt profi szinten űzik. Később tervezem a további tanfolyamon való részvételt."
2014.
N. Erika


"Anikó profizmusa, maximalista hozzáállása. Minden munkafázis részletes bemutatása, a kivitelezhetőség elmagyarázása, gyakorlatilag minden tudást megkaptunk ahhoz, hogy tökéletes mézeseket készítsünk. Kellemes környezetben, jó hangulatban, nagyon pontos, részletes tudást kaphat az ember rövid idő alatt."
2015.
Soóki Ildikó


"Nagyon szép környezetben,teljesen felszerelt konyhában készíthettük a mézeseket.
Nagyon szimpatikus, hogy kis létszámú a képzés, mindenkire volt idő figyelni, segíteni
Minden munkafolyamat meg lett tanítva, kitűnő, gyakorlott oktatóval, mint Anikó
Jó lenne picivel több idő az utolsó napon tanult díszítésre. Szívesen ajánlom másoknak is, akiket érdekel a sütés, díszítés, akkor is, ha csak a saját maga részére is szeretné elsajátítani a mézeskalács készítést. Mindezek mellett új embereket ismerhetünk meg, nem utolsó sorban valahol kikapcsolódás is volt ez a 3 nap. Ha pedig valaki a későbbiekben mézeskalács készítéssel szeretne foglalkozni, a legjobb helyen és a legjobb oktatótól megtanulhat meg mindent, amivel sikeres lehet."
2015.
Földes Csilla





Készséggel állunk rendelkezésedre és
várunk sok szeretettel:
Vargáné Orbán Anikó
Ékes-Édes Stúdió alapítója és vezetője,
nemzetközi díjas torta designer
(2017 Cake Masters: Royal Icing Award - avagy "a Torta Oscar-díj" cukormázas tortadíszítés kategóriájának nyertese),
cukormázas tortadíszítés és mézeskalács készítő oktató,
(a mézeskalács készítésének elismert hazai és nemzetközi szaktekintélye, művésze és oktatója, licencia adó), tanfolyam szervező


Valamint sok szeretettel várnak az oktatók a tanfolyamokon:
Husvéth Marika, Ludányi Judit, Klopp Marcsi


elérhetőségünk:
+36 70 941 26 13


ITT IS MEGTALÁLSZ MINKET: